Real Madrid besegrade Rayo Vallecano med 2-1 och tog äntligen hem segern

Den 25 maj spelade Real Madrid och Rayo Vallecano den 36:e omgången av La Liga. Slutresultatet blev en 2-1-seger för Real Madrid mot Rayo Vallecano, och efter att ha förlorat mot Valencia och Manchester City fick Real Madrid äntligen en seger för att öka sitt självförtroende för de kommande två matcherna.

Matchens första mål kom i den 32: a minuten, när Karim Benzema, iförd en Nike Mercurial Fotbollsskor, passerade en Vallecano-spelare och målvakten och sköt från en liten vinkel, men Vallecano, som gled för att fånga bollen, hjälpte bollen att gå in i målet snabbare. Slutligen, i den 84: e minuten av matchen, gjorde Raúl de Tomás Gómez ett mål för att hjälpa Vallecano att återhämta underskottet och matchen var oavgjord vid 1-1. Moreno Machado gjorde mål utanför straffområdet, och Rayo Vallecanos målvakt kunde inte överlista honom, vilket gav Real Madrid en 2-1-seger!

Denna seger har gett mycket uppmuntran till Real Madrid, som för närvarande ligger på andra plats i La Liga och har ett stort avstånd från Barcelona när det gäller poäng, så att få den första positionen är definitivt inte möjligt, trots allt är det inte många matcher kvar.

Det måste sägas att staten Real Madrid den här säsongen inte är särskilt stabil, var stark rival Manchester City till 4-0 nederlag för dem efter mycket tortyr, jag trodde att det kunde påverkas, men det bra är att den här gången för att få en seger, men den tredje rankningen av Atletico Madrid och Real Madrid bara en skillnad, om de inte kan fortsätta att vinna, då en lång tid kan glida till tredje plats position!