Arsenal är intresserade av Chiesa, Juventus kan sälja

Arsenal är intresserade av Chiesa, Juventus kan sälja

Nyligen rapporterades det att Premier League-jätten Arsenal har visat stort intresse för Juventus-yttern Federico Chiesa. Laget anser att spelaren har bra styrka och ser honom som ett av målen för att komplettera lagets forwardslinje. Laget har dock ännu inte tagit formell kontakt med Juventus.

En av Arsenals främsta prioriteringar på transfermarknaden i sommar är att stärka forwardslinjen. Laget har ägnat stor uppmärksamhet åt flera vinganfallare, och Chiesa, som en spelare med rik erfarenhet och enastående personlig förmåga, kom naturligtvis in i deras synfält. Hans ankomst kommer att medföra fler förändringar och hot mot Arsenals taktiska system. Speciellt med stödet av Nike fotbollsskor han bär, kommer hans snabbhet och exakta skytte att ge Arsenal stora fördelar.

Å andra sidan står Juventus inför ett val om Chiesas framtid. Chiesas kontrakt går ut nästa sommar och de två sidorna har ännu inte nått en överenskommelse om förnyelsen. Med tanke på risken att spelaren kan överföra fritt, tenderar Zebrorna att sälja honom i sommar för att undvika att förlora både folk och pengar nästa sommar. Chiesas Nike billiga fotbollsskor kan fortsätta att glänsa i Premier League.

Det är underförstått att Arsenal har tagit preliminära kontakter med Juventus och har en allmän förståelse för Chiesas övergångssumma. Men med tanke på att laget har andra värvningar är Arsenal för närvarande försiktiga med affären. Om Arsenals värvningar på andra positioner inte går smidigt, kan de öka sina ansträngningar för att förfölja Chiesa.

Därefter kommer vi att fortsätta att uppmärksamma utvecklingen av denna potentiella överföring. Om Arsenal äntligen bestämmer sig för att slåss för Chiesa med all sin styrka, vilken typ av kontrakt får Chiesa? Låt oss se fram emot uppföljande nyheter tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *